Nissan erbjuder spännande upplevelser med nya Nissan Juke

 Nya Nissan Juke: Uppfinner B-segment. Igen.

 

  • Nissan befäster sin ledande position inom crossover-segmentet med en helt förändrad version av varumärkets trendsättare.
  • Symbolisk design, som tillförts karaktäristiska, nya stilgrepp, förstärker Jukes sportiga crossover-DNA
  • Lansering av det helt nya, omfattande anpassningsprogrammet - Nissan Design Studio
  • Ett helt nytt motorprogram med bland annat 1.2 DIG-T 115 och den senaste generationen av 1.6 DIG-T 190 turboladdade bensinmotorer
  • Nu utrustad med den senaste generationen av NissanConnect-systemet och Nissan Safety Shield-paketet med bland annat den ansedda Around View Monitor-tekniken
  • Lastkapacitet som ökat med över 40% och förbättrad flexibilitet
  • Öppningsbart panoramaglastak och Xenon-lampor
  • Säljstart sommaren 2014

 

När Nissan Juke lanserades för tre år sedan kom den med innovationer som skapade ett helt nytt marknadssegment. Nissan Qashqai öppnade upp för den första crossovern och JUKEs spännande design och avancerad teknologi banade väg för en mer kompakt crossover.

 

JUKE har lyckats att förena personlig stil, otroliga köregenskaper och elegant interiör och lämnat konkurrenterna långt bakom sig.

 

Nu är det dags för nästa kapitel i historien om Juke, helt i linje med Nissans ständiga utveckling av sina bilmodeller. Juke, som intagit positionen som den första och mest unika modellen på den växande marknaden för små crossovers, är nu ännu en gång beredd att visa upp sin auktoritet i det segment som den själv har skapat.

 

Omfattande program för personalisering

Nya Juke har redan ryktet som trendsättare när det gäller design. Nu kommer den med en rad designförbättringar, nya motorer, ny utrustning och ett omfattande program för personalisering.


Ny design av fram- och bakparti med fokus på både premiumdetaljer och sportiga inslag samt en ny kompakt 1,2-liters turboladdad motor som ger ännu bättre prestanda, ekonomi och lägre utsläpp. En förnyad DIG-T-motor på 1,6 liter.

 

Nya lättmetallfälgar, avancerad utrustning med bland annat ett nytt ljudsystem, den senaste generationen av NissanConnect, Nissan Safety Shield, Nissans Dynamic Control-system, plus ett nytt öppningsbart glastak som tillval.

 

Förändringar i lastutrymmet har ger 40% större lastkapacitet på versionen med tvåhjulsdrift. Det finns också stora möjligheter för ägarna att verkligen sätta sin egen prägel på sin Juke.


Det finns ett stort antal färger och interiörvarianter att välja mellan och många olika personaliseringspaket.

 

###

Om NISSAN EUROPE 

Bland alla utomeuropeiska tillverkare hör Nissan till dem som har den mest omfattande närvaron på den europeiska marknaden. Företaget har fler än 14 500 anställda i sin europeiska verksamhet inom konstruktion, forskning och utveckling, tillverkning, logistik, försäljning och marknadsföring. Vid Nissans anläggningar i Storbritannien, Spanien och Ryssland tillverkades förra året fler än 635 000 bilar, som t.ex. mini-MPVs, prisbelönta crossovers, SUV:ar, transportfordon samt Nissan LEAF, världens mest sålda elbil med 97 % nöjda kunder och med hela 95% av kunderna som rekommenderar bilen till vänner. I dag erbjuder Nissan 24 innovativa produkter på den europeiska marknaden och ligger i topp för att bli det mest sålda asiatiska bilmärket i Europa.

 

Nissan Nordic Europe Ltd. är Nissan import- och marknadsföringsföretag i Finland Sverige, Norge, Danmark och de Baltiska länderna. Företaget sysselsätter 181 anställda. Huvudkontoret ligger i Esbo, Finland. www.newsroom.nissan-europe.com/se

 

Följ oss på: www.facebook.com/NissanSverige, twitter.com/NissanSverige

Utfärdad av Nissan