Nya Nissan Juke - huvudattraktionen under bilsalongen i Genève 2014

  • Nya Nissan Juke kommer att visas på Genève Motor Show
  • Effektivare, avancerad teknik och bättre funktionalitet
  • Spännande Design gör bilen till den mest unika crossovern på marknaden

Nissan är dominerande på crossover-marknaden och försprånget kommer att öka ytterligare när nya Nissan Juke visas för första gången under årets upplaga av Genève Motor Show.

 

Idag publicerar Nissan de första bilderna av den senaste versionen av denna premiumbil i B-segmentet.  Nya Nissan Juke är en föregångare och har skapat många nya trender för crossover-generationen.

 

Med sin uppseendeväckande och tuffa design, förbättrad funktionalitet, effektivitet och avancerad teknologi kommer nya Nissan Juke att vara en av huvudattraktionerna under Genève Motor Show. 

Bilen kommer att avtäckas den 4 mars under en presskonferens i Nissans utställningsmonter.

 

Från och med idag, kommer en bild växa fram av Nissan nya designelement.

 

Första bilden publiceras i dag och under de kommande dagarna växer en tydligare bild av nya Nissan Juke fram: http://www.newsroom.nissan-europe.com/se

 

###

Om NISSAN EUROPE 

Bland alla utomeuropeiska tillverkare hör Nissan till dem som har den mest omfattande närvaron på den europeiska marknaden. Företaget har fler än 14 500 anställda i sin europeiska verksamhet inom konstruktion, forskning och utveckling, tillverkning, logistik, försäljning och marknadsföring. Vid Nissans anläggningar i Storbritannien, Spanien och Ryssland tillverkades förra året fler än 635 000 bilar, som t.ex. mini-MPVs, prisbelönta crossovers, SUV:ar, transportfordon samt Nissan LEAF, världens mest sålda elbil med 97 % nöjda kunder och med hela 95% av kunderna som rekommenderar bilen till vänner. I dag erbjuder Nissan 24 innovativa produkter på den europeiska marknaden och ligger i topp för att bli det mest sålda asiatiska bilmärket i Europa.

 

Nissan Nordic Europe Ltd. är Nissan import- och marknadsföringsföretag i Finland Sverige, Norge, Danmark och de Baltiska länderna. Företaget sysselsätter 181 anställda. Huvudkontoret ligger i Esbo, Finland. www.newsroom.nissan-europe.com/se

 

Följ oss på: www.facebook.com/NissanSverige, twitter.com/NissanSverige

Utfärdad av Nissan