• Camperpåbyggnader kan beställas för Nissan NV200, NV300 och e-NV200
  • Rymliga och bekväma innerutrymmen utrustade med alla moderna bekvämligheter, med möjlighet att anpassa inredningen efter eget smak och huvud
  • Utvecklade i samarbete med BRAM Technologies
  • "Hemma fast borta" med familj eller vänner

 

19.9.2019 – Nissans lätta nyttofordon är perfekt lämpade för den äventyrsspäckade semestern, med de påbyggnader som är
tillgängliga för versionerna NV200, e-NV200 och NV300.

 

Denna trio av mångsidiga och praktiska campers är perfekta för rundresan, där familj och vänner kan se solen gå ner över havet eller somna under bar himmel.

 

Varje bil har rymlig interiör med gott om plats för upp till fyra ressugna personer. Alla moderniteter, såsom spisplatta, kylskåp, diskho med rinnande vatten och generösa förvaringsutrymmen, är helintegrerade.

 

På kvällen kan bilen konverteras till ett behagligt sovrum, med en tjock skummadrass för två, fönsterskydd runt om och klimatsystem. Det extra utrymmet i NV300 – den största versionen av de tre versionerna – har plats för en andra dubbelsäng i den höjda taket.

 

Vår påbyggnadskatalog ger användaren möjlighet att anpassa sin Nissan camper efter behov, till exempel solpaneler för den som vill kunna ladda sina apparater, eller en markis för att få skugga. Allt som återstår sedan är att välja resmål och ge sig ut på vägarna.

 

NV300 kan fås i två olika karosslängder – 4 399 mm respektive 5 399 mm – medan NV200 och e-NV200 finns i en längd, 4 400 mm. Varje modell har två utrustningsnivåer, Pacific och Weekender.

 

NV200 och NV300 drivs av beprövad dieselmotorteknik, signerad Nissan – 1.5 liter och 1.6 liter. För den som verkligen vill vara ett med miljön, är helelektriska e-NV200 camper den perfekta reskamraten. Med kraften från ett avancerat batteri på 40 kWh, har det en officiell räckvidd på 280 km (NEDC) respektive 200 km (WLTP) vid blandad körning.

 

Emilio Portillo, general manager på LCV Sales and Business Development, Nissan Europe: “De nya campermodellerna från Nissan erbjuder de äventyrligare resenärerna en fantastisk utsikt mot de mest fantastiska platserna världen har att erbjuda. Var dessa finns vet de bara själva.”

 

Nissan visade sina camperpåbyggnader för första gången i maj 2018 på motormässan i Madrid. De är framtagna i samarbete med den spanska camperpåbyggaren BRAM Technologies. Andra företag erbjuder liknande påbyggnader på övriga europiska marknader.

 

Nissans garanterar kvaliteten i samtliga lätta nyttofordon med en marknadsledande garanti på fem år/160 000 km. BRAM Technologies lämnar två års garanti på alla påbyggnadsdelar.

#  #  #

Om Nissan Motor Co., Ltd.

 

Nissan är en världsomspännande fordonstillverkare som i sitt vittomspännande produktutbud, har över 60 olika modeller under varumärkena Nissan, INFINITI och Datsun. Verksamhetsåret 2017 sålde företaget ca 5,77 miljoner fordon globalt och hade en omsättning på 11,9 biljoner JPY. Den 1 april 2017 inledde  företaget sjösatt projektet Nissan M.O.V.E. till 2022, en 6-årig plan med målet att nå en 30 % ökning av den årliga omsättningen till 16.5 biljoner JPY vid slutet av det fiskala året 2022 och ett ackumulerat fritt kassaflöde  på 2,5 biljoner JPY. Som en del av Nissan M.O.V.E. till 2022, planerar företaget att utöka sitt ledarskap gällande elbilar, som symboliseras av den mest sålda elbilen i världen – Nissan LEAF. Nissans globala huvudkontor ligger i Yokohama och svarar för verksamheten i 6 regioner: Asien och Oceanien; Afrika, Mellanöstern och Indien, Kina; Europa; Syd- och Nordamerika. Nissan har en arbetsstyrka på 247,500 personer globalt och har varit  partner med den franska tillverkaren Renault sedan 1999. 2016  förvärvade Nissan 34% andelar i Mitsubishi Motors, som då blev den tredje medlemmen av Alliansen. Renault-Nissan-Mitsubishi är idag världens största samarbetspartners i bilvärlden, med en kombinerad årlig försäljning på mer än 10,6 miljoner fordon under kalenderåret 2017.                   

 

För mer information om Nissan’s produkter, service och företagets åtagande gällande hållbar mobilitet, besök www.nissan.eu/experience-nissan.html. Du kan också följa oss på Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn samt se alla våra senaste videos på YouTube.

 

###

 

Om Nissan Europe
Bland alla utomeuropeiska tillverkare, hör Nissan till dem som har den mest omfattande närvaron på den europeiska marknaden. Företaget har fler än 17 000 anställda i sin europeiska verksamhet inom konstruktion, forskning och utveckling, tillverkning, logistik, försäljning och marknadsföring. Vid Nissans anläggningar i Storbritannien, Spanien och Ryssland, tillverkades förra året fler än 640 000 bilar, inklusive prisbelönta crossovers, transportbilar samt Nissan LEAF, världens mest sålda elbil. Nissans vision om Intelligent Mobility är designad för att leda Nissan's produkt- och teknologi-linjer och denna 360 graders vändning mot framtidens mobilitet kommer att förankra kritiska företagsbeslut om hur bilar drivs, körs och hur de integreras i samhället. Nissan har som mål att bli det mest attraktiva asiatiska märket i Europa.

 

Nissan Nordic Europe Ltd. är Nissan import- och marknadsföringsföretag i Finland Sverige, Norge, Danmark och de Baltiska länderna. Företaget sysselsätter ca. 185 anställda. Huvudkontoret ligger i Esbo, Finland. nissan.se

 

Följ oss på: Facebook.com/NissanSverigeTwitter.com/NissanSverigeYoutube.com/NissanSverige

 

Utfärdad av Nissan