• Nya effektfulla designdetaljer, både in- och utvändigt, tar Navaras redan biffiga look till nya höjder
  • N-Guard-versionen gör denna kompetenta pickup, som är lika bra i jobbet som på fritiden, extra läcker
  • Bland uppgraderingarna märks bl.a. en ny svart finish på grillen, backspeglarna, handtagen, takrailsen och fälgarna
  • Generös standardutrustning med bl.a. parkeringssensorer och soltak
  • Navara N-Guard kan fås med OFF-ROADER AT32-paketet för ännu vassare prestanda i terrängen

 

24.9.2018 – Nissan Navara N-Guard är en tuff och snygg specialmodell av märkets prisbelönta pickup. Bilen går att beställa redan idag med leverans i november. Pris från 318 065 kr. exkl. moms.

 

Navara är en mångsidig pickup som tar sig fram praktiskt taget överallt och passar lika perfekt för krävande jobb i veckorna, som för helgäventyr i vildmarken. Med sina moderna designuppdateringar, gör specialversionen N-Guard nu denna pickup ännu attraktivare.

 

N-Guard är baserad på Tekna, Navaras högsta utrustningsnivå – kylargrillen, dimljusinsatsen, backspegelkåporna, dörrhandtagen och stötfångaren bak, är alla lackade i svart. Matchande  sidofotsteg och takrails har tillkommit, precis som de unika, svarta 18"-lättmetallfälgarna. Strålkastarinsatserna är elegant tonade och elmanövrerat soltak med tonat glas hör till standardutrustningen.

 

Navara N-Guard kan beställas i lackerna Dark Grey, Metallic Black och Pearl White. Unika dekaler, som börjar längst ned på dörrarna och mynnar ut först bakom bakhjulen, fulländar ansiktslyftningen utvändigt.

 

Invändigt fortsätter förfiningen på samma tema, med nydesignade lädersäten. Inläggen på sätena och ryggstöden har uppgraderats med en ny stilig design i mörkgrått och gult, som matchas av dubbla dekorsömmar i gult. Detta går igen även i dörrpanelerna och på de nya speciella golvmattorna, som har en geometrisk design som matchar dekalerna utvändigt.

 

För ännu bättre prestanda offroad, kan man välja till ”OFF-ROADER AT32” för sin Navara N-Guard. Detta paket, som lanserades i juni i år, består av en speciellt framtagen fjädring, som ökar markfrigången med 20 mm, kompletta skydd för alla viktiga komponenter under bilen samt större 32"-däck. Det enda som återstår på tillvalslistan, är en differentialspärr fram som, när den monterats, arbetar tillsammans med Navaras standardmonterade diffspärr bak för att ge ännu bättre grepp och driv på alla typer av underlag. En snorkel som förbättrar bilens vaddjup kan också monteras. Det här gör N-Guard till den mest kompetenta versionen av Navara någonsin!

 

Nyheterna på N-Guard är ett komplement till Navaras befintliga svit av avancerade tekniska lösningar. I standardutrustningen ingår Hjälp vid start i backe/Hjälp vid utförskörning, Intelligent Autobroms och Intelligent Around View Monitor. Och precis som alla övriga nyttofordon från Nissan, levereras Navara N-Guard med en branschledande fabriksgaranti på 5 år/160.000 km.

 

Nissan Navara N-Guard har hämtat sitt namn och sin tuffa, snygga look från konceptbilen Nissan EnGuard som för första gången mötte publiken vid bilmässan i Hannover 2016. Premiär för Navara N-Guard blir det på årets upplaga av samma evenemang senare denna månad.

 

Navara, som tidigare vunnit prestigefyllda International Pickup Award, är Nissans populäraste pickup globalt. Den tillverkas i Spanien, Kina, Mexiko, Thailand och (sedan i juli i år) Argentina.

Utfärdad av Nissan